Wat zijn de beste zangers van deze tijd?

Wat zijn de beste zangers van deze tijd? - A List Of Top 5 Best Singers

Songwriters wordt vaak de eeuwenoude vraag gesteld: wat zijn de beste zangers van deze tijd? Velen zullen een antwoord geven dat gebaseerd is op hun persoonlijke voorkeuren en anderen zullen neigen naar bepaalde genres. Ik ben niet een van die mensen die te veel neigt naar een bepaald genre of leeftijd van zangers, hoewel ik hou van een aantal van de beste zangers die er zijn (denk aan Backstreet Boys, En Vogue, en jongens rappers als Eminem en Lil Kim). Maar als het op songwriting aankomt, zijn er vijf kritieke fases die elke goede songwriter moet doorlopen: ontdekking, thema, schrijven, opname en publiek.

beste zangers

De ontdekkingsfase is de fase waarin de songwriter erachter komt wat zijn/haar publiek wil. Tijdens deze fase komt de liedjesschrijver in contact met de creatieve kant van zijn/haar eigen ziel en kan hij/zij dingen in zijn/haar eigen stem horen, die hij/zij misschien nog niet eerder heeft gehoord. Dit is het stadium waarin de beste zangers schitteren, omdat ze in dit stadium weten welke liedjes ze willen maken.

Als de ontdekkingsfase voorbij is en het liedje een thema en een duidelijke richting heeft, kan het schrijfstadium beginnen. Songwriters moeten hun hart en ziel in elke schrijfsessie leggen, want dit is het stadium waarin de ware magie gebeurt. Er zijn zoveel mensen die geweldig zijn in het schrijven van liedjes, maar die toch niet het publiek hebben dat ze willen. Het komt allemaal neer op emotie en hoeveel je kunt verbinden met een specifiek publiek.

Sources for this article: