De beste zangers aller tijden

De beste zangers aller tijden

beste zangers

Als je denkt aan de beste zangers aller tijden, zijn enkele van de namen die onmiddellijk in je opkomen Ella Fitzgerald, Beverly Hills Cop, Nancy Sinatra, Queen, en Janis Joplin. Dit zijn echter niet de enige namen die de inspiratie vormen voor de soulvolle en verbazingwekkende stemmen die het repertoire vormen van artiesten die bekend staan als "Zingende Moeders". Er zijn een aantal andere grote zangers die nooit hun eerste zangprijs hebben kunnen verdienen, maar hun hele leven lang het publiek hebben vermaakt, waaronder Goldie Hawn, Andrea Bocelli, Amy Grant, Carla Brunetti, Belinda Benning, en tientallen anderen.

Als je op zoek bent naar de beste zangers, moet je kijken naar degenen die de langste carrières hebben gehad, waaronder een reeks memorabele duetten met beroemde platenartiesten als Eric Clapton, Jimmy Page en Joe Bennett. Hoewel veel van deze artiesten tijdens hun carrière geen onderscheidingen of erkenning hebben gekregen, zijn ze er allemaal in geslaagd een opmerkelijke carrière op te bouwen en zijn ze decennialang aan de top van hun kunnen gebleven. Bovendien hebben sommige van de namen op deze lijst duetten gespeeld met enkele van de grootste platensterren ter wereld, zoals Kanye West, Paul McCartney en George Clooney. Er bestaat geen twijfel over dat elk van deze artiesten een ongelooflijk unieke stem heeft die het genre muziek waarin ze gespecialiseerd zijn definieert. Om deze en andere redenen verdienen deze zangers onze stem als beste zangers aller tijden.

Tenoren zijn een van de moeilijkste zangcategorieën om te beoordelen, omdat er zo veel dynamische stijlen en artiesten zijn om uit te kiezen. Een van de redenen waarom veel mensen de voorkeur geven aan tenoren boven andere genres is simpelweg hun veelzijdigheid. Veel tenorzangers kunnen goed zingen en hebben ook een grote vaardigheid als het gaat om het bespelen van instrumenten. Of ze nu bariton, bas, fluit of houtblazer zijn, er is een grote verscheidenheid aan vocalisten die hun stempel drukken op deze lijst.

Sources for this article: