5 Geweldige Piano Muziek Videos

5 Geweldige Piano Muziek Videos - Hoe Piano te Spelen

Als je wat rust nodig hebt van alle drukte, dan moet je zeker naar pianomuziek luisteren. Hoewel dit klinkt alsof het ingaat tegen de gangbare opvatting dat pianomuziek hard kan zijn en problemen met het gehoor kan veroorzaken, kan het heel effectief zijn als het in de juiste situatie wordt gedaan. Van dit soort muziek is bekend dat het mensen helpt beter te slapen en een positieve invloed heeft op hun gemoedstoestand. Sommige studies tonen zelfs een vermindering van stress aan en een verhoging van het algemene fysieke en mentale welzijn, wanneer pianospelers regelmatig worden blootgesteld aan klassieke muziek. Hier zijn enkele van de beste selecties van pianomuziek om u op weg te helpen naar een betere gezondheid en mentale helderheid.

pianomuziekpiano music

5 Geweldige Piano Music Videos - How To Play Piano

Als je even tot rust moet komen van alle drukte, dan moet je zeker naar pianomuziek luisteren. Hoewel dit klinkt alsof het ingaat tegen de gangbare opvatting dat pianomuziek hard kan zijn en problemen met het gehoor kan veroorzaken, kan het heel effectief zijn als het in de juiste situatie wordt gedaan. Van dit soort muziek is bekend dat het mensen helpt beter te slapen en een positieve invloed heeft op hun gemoedstoestand. Sommige studies tonen zelfs een vermindering van stress aan en een verhoging van het algemene fysieke en mentale welzijn, wanneer pianospelers regelmatig worden blootgesteld aan klassieke muziek. Hier zijn enkele van de beste selecties van pianomuziek om u op het spoor te zetten naar een betere gezondheid en mentale helderheid.

De film "The piano" bevat een ensemble van karakteracteurs die zeer melodieuze pianomuziek spelen als onderdeel van een episch strijkorkest. Deze film was erg populair onder jongere kinderen, die dol waren op de liedjes, en is ook nu nog een favoriet, met hetzelfde ensemble. De film zelf vertelt de opkomst van een jonge pianist die stuit op een muzikaal genie, Peter Sellers. Zijn mentor wordt gespeeld door Christopher Walken, die een van de meest talentvolle strijkkwartetspelers aller tijden is. De film maakt gebruik van een aantal verschillende liedjes en zit vol verbazingwekkende visuele sequenties die knap in de muziek zijn verweven. Deze film zou niet compleet zijn zonder de prestaties van deze twee getalenteerde performers.

"Waltz for Piano" is het tweede deel in de kaskraker "ymphony"-serie, en heeft opnieuw Christopher Walken in de hoofdrol. Deze keer wordt de rol vertolkt door de man die in het eerste deel de hoofdrol speelde, namelijk Christopher Elliott. Deze DVD is gevuld met pianomuziek uit deze nieuwste film, inclusief de score van Enrico Puccini.